Details:

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Groep:
Bouwkavel Landelijk

Locatie
Spierdijk, Gouwstraat  2

Prijs
€ 350.000,-- v.o.n.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Prachtig vrij gelegen bouwkavel met omgevingsvergunning

• Zeer royale kavel gelegen op een perceel van circa 1.433 m²
• Ruime bebouwingsmogelijkheden
• Mogelijkheid tot overnemen verleende omgevingsvergunning
• Uitgewerkte bouwplan vrijwel direct uit te voeren door aannemer
• Vrij gelegen met uitzicht over de landerijen

DE LOCATIE

Bouwkavel

In de karakteristieke polder ten noorden van het dorp Spierdijk is deze prachtige bouwkavel gelegen.

Het dorp Spierdijk is gelegen tussen Heerhugowaard en Hoorn. De bouwkavel is gelegen achter het bebouwingslint aan de Noord-Spierdijkerweg, grenzend aan het open weidse landschap. Totaal zijn er acht bouwkavels gerealiseerd aan de Gouwstraat te Spierdijk.

In Spierdijk en in de dorpen in de buurt (zoals De Goorn, Hensbroek, Ursem en Obdam) treft u voorzieningen zoals een basisschool, sportvelden, winkels en verenigingsleven. Het voortgezet onderwijs treft u in Heerhugowaard, Hoorn of Alkmaar.

FRAAIE KAVEL

De kavel is gelegen aan de Gouwstraat 2 te Spierdijk. De overige 7 kavels van dit plan zijn inmiddels (bijna) klaar met de bouw van de woningen.

Een royale en landelijk gelegen kavel met aan de achterzijde vrij uitzicht over de landerijen. Een unieke mogelijkheid waarbij u vrij bent in het ontwerp van uw droomhuis binnen de kaders van de bouwvoorschriften en de welstandbeoordeling.

OMGEVINGSVERGUNNING: OPTIE I

Optie I

Op het perceel is inmiddels een omgevingsvergunning verleend voor de bouw van een royale, vrijstaande woning. Spreekt dit ontwerp van optie I u aan? Dan kunt u per ommegaande gaan bouwen.

Dit ontwerp heeft een woonoppervlakte van circa 225 m² en een inhoud van circa 945 m³. Het hoofdgebouw heeft twee verdiepingen en het bijgebouw één verdieping. Het ontwerp met plattegronden, impressies voor het interieur etc. liggen allemaal al klaar. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een ander ontwerp te kiezen. U bent vrij in het ontwerp van uw droomhuis.

Op de begane grond in het hoofdgebouw is een entreehal ingetekend met toilet, meterkast en de trapopgang naar boven. Vanuit de hal komt u in de open woonkamer met toegang tot de ruime woonkeuken. Het bijgebouw is middels een glazen wand te bereiken waar een heerlijk zitje zou kunnen worden gerealiseerd. In het bijgebouw is plaats voor een gastenverblijf met badkamer en toilet, een fitnessruimte, werkplek en muziekruimte.

Op de eerste verdieping zijn een ruime overloop, twee badkamers en drie slaapkamers ingetekend.

Alle ruimtes zijn eventueel nog aan te passen naar eigen wens.

Mocht u verdere interesse hebben in dit ontwerp verstrekken wij u graag de aanvullende informatie.

AANPASSING OMGEVINGSVERGUNNING: OPTIE II

Optie II

Er is eventueel een tweede optie waarbij een aanpassing op de huidige omgevingsvergunning dient te worden ingediend bij de gemeente. Dit ontwerp heeft een inhoud van circa 850 m³. Dit betreft een levensloop bestendige woning vanwege alle voorzieningen op de begane grond. Ook bij deze optie ligt het ontwerp met plattegronden, impressies voor het interieur etc. allemaal al klaar.

Op de begane grond is een entreehal ingetekend met toilet, meterkast, muziekruimte en toegang tot de woonkamer met open woonkeuken. Het andere gebouw is middels een hal te bereiken waar een tweede toilet bevindt, een logeer/speel kamer, een ruimte voor de wasmachine en droger aansluiting, fitnessruimte, douche en wastafel, (slaap) kamer, derde toilet, badkamer met wastafel, douche en ligbad en een grote slaapkamer.

Alle ruimtes zijn eventueel nog aan te passen naar eigen wens.

UW EIGEN DROOMHUIS

Slechts zelden komt er een plek vrij die zo vrij is gelegen zonder verstorende omgevingsfactoren en met uitzicht over de landerijen.

U koopt alleen de kavel en bent vrij in de keuzes die bij het bouwproces horen. U bent vrij in zowel het ontwerp van de woning als de aankleding van het perceel. Uiteraard wel binnen de kaders van het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en de welstandsbeoordeling.
Ieder nieuw bouwplan dient nog getoetst te worden door de gemeente. Dit geldt ook voor alle voorbeelden van de verschillende typen woningen welke in deze brochure staan verwerkt.

De bouwschriften schrijven voor dat hier een royale woning gebouwd mag worden. De oppervlakte van een hoofdgebouw zal ten hoogte 180 m² bedragen. Daarnaast mag de woning een maximale goothoogte van 6 meter bedragen en een nokhoogte van maximaal 12 meter. De dakhelling dient tenminste 40O en ten hoogste 60O bedragen.

DE TUIN

Tuin

Op het ruime perceel van circa 1.433 m² blijft er genoeg ruimte over om een heerlijke tuin te creëren. De tuin is gelegen op het zuiden. Aan de achterzijde kijkt u zo uit over de landerijen.

DE BESTEMMING

Het perceel heeft de bestemming wonen - schuurvorm met waarde.
Er mag een vrijstaande woning worden gebouwd met een goothoogte van maximaal 6 meter en een nokhoogte van maximaal 12 meter.

Bestemming: Bestemmingsplan Spierdijk- Ruimte voor Ruimte Noord-Spierdijkerweg, vastgesteld door de gemeente Koggenland d.d. 7 november 2013.

HET PERCEEL

Het totale perceel is totaal circa 1.433 m² groot. De grond is kadastraal bekend als gemeente Wester-Koggenland, sectie AG, nummers 506, 520 en 522.

 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -