Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel Landelijk

Locatie
Broek op Langedijk, Dijk 

Prijs

 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

10 Prachtig gelegen bouwkavels te Broek op Langedijk

Heerlijk wonen aan het water in Broek op Langedijk

Impressie

 

• Vrijstaand wonen
• Uitzicht op het water
• Aan de haven nabij Alkmaar en Heerhugowaard
• Eigen aanlegsteiger
• Zonnige ligging
 

Waterliefhebbers opgelet!


Voor u is dit de perfecte locatie, vrijstaand wonen op een unieke locatie aan de haven met uw eigen aanlegsteiger. Zo vaak komt u zo'n mogelijkheid niet tegen!

Alle kavels zijn om de haven heen gesitueerd. Hierdoor kijken de woningen op het water uit. Uw boot kunt u aan uw privé aanlegsteiger aanmeren. Vanuit hier vaart u onder andere binnen 2 uur naar het centrum van Alkmaar, waar u kunt genieten van de restaurants en terrassen.

Deze locatie geeft u het hele jaar door een vakantiegevoel mede doordat alle kavels de goede zonligging hebben. Ook schijnt de zon op de haven.

Met tientallen meters vanaf uw huis stapt u de haven op met uw eigen aanlegsteiger. Wat een gevoel van luxe en vrijheid geeft dit!

Wilt u 365 dagen per jaar genieten van een vakantiegevoel, vrij uitzicht over het water, een vrijstaande woning en uw boot voor de deur, twijfel dan niet langer en vraag nu de uitgebreide informatie en brochure bij ons op!

 
 
Boven aanzicht


De kavels

Kavel 2
Ligt aan de westzijde van het plangebied. De kavel is circa 433 m² groot. De kavel is gelegen aan de haven en heeft zijn eigen vlonder aan het water.

 

Kavel 3
Ligt bij de entree van het plangebied. Kavel 3 is circa 370 m² groot en heeft qua goothoogte de grootste bouwmogelijkheden.

 

Kavel 4
Ligt aan de noordzijde van het plangebied. De tuin is op het zuidwesten georiënteerd. De kavel is circa 461 m² groot.

Kavel 5
Is gelegen aan de noordzijde van het plangebied. De tuin is op het zuidwesten georiënteerd. De kavel is circa 462 m² groot.

Kavel 6
Ligt aan de noordzijde van het plangebied. De tuin is op het zuidwesten georiënteerd. De kavel is circa 356 m² groot.

 

Kavel 9
Heeft een prachtige ligging aan het kanaal. Vanuit de achtertuin is er mooi uitzicht over het water. De kavel is circa 395 m² groot.

Kavel 10
Heeft een prachtige ligging aan het kanaal. Vanuit de achtertuin is er mooi uitzicht over het water. De kavel is circa 415 m² groot en grenst direct aan de haven.

Bijzonder aan deze locatie is dat deze over een binnenhaven beschikt. Alle percelen kopen naast het woonperceel ook 1/11 onverdeeld aandeel in deze binnenhaven. Hier wordt een aanlegsteiger voor uw boot gebouwd zodat u uw eigen boot hier permanent kunt aanleggen op de aangewezen plekken. De maximale afmetingen voor uw boot bedraagt: 1,75 meter hoog, 3 meter breed en 10 meter lang.

 

Impressie van het plan:

 

Het plan

De ruime kavels in het plan bieden u de mogelijkheid een echt thuis te creëren, met ruimte voor een heerlijke tuin. Geniet hier op uw eigen terras aan het water van fijne avonden. Een unieke kwaliteit van deze locatie.

Het heringerichte plangebied bestaat totaal uit 10 nieuwe woonkavels voor een vrijstaande woning. Het plan grenst aan het kanaal Alkmaar Omval-Kolhorn en biedt unieke uitzichten over het water. Het plan heeft een directe relatie met het water en een informele en maritieme sfeer.

Rond de haven ontstaat een nieuw woongebied met een eigen identiteit. Alle woningen krijgen een duidelijke zadelkap. De hoekwoning op kavel 3 vormt de entree van het plangebied. Deze woning kan afwijkend vormgegeven worden en vormt een verbijzondering van het plan.

Langs de haven wordt in het verlengde van de achtertuinen, een doorlopende vlonder aangelegd met een aanlegsteiger voor boten. De positie van de kavels rondom de haven, geeft veel lucht en ruimte aan het plan. Het plangebied is eenvoudig te bereiken via de Westelijke Randweg en via de Dijk.

De straatjes worden informeel ingericht. De terreinafscheidingen aan de noordzijde met het voetbalveld bestaan uit een haag van 1 meter hoog. Het is een ideale omgeving om heerlijk te wonen.

 

Uitzicht

 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -