Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Nibbixwoud, Wijzend 13

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Drie bouwkavels in landelijk gebied aan karakteristieke lintbebouwing van Nibbixwoud

Wilt u vrijstaand wonen en uw droomhuis bouwen? Dan heeft u nu de mogelijkheid dit te realiseren op deze unieke plek!
Een royale en landelijk gelegen kavel met vrij uitzicht aan het karakteristieke lint van de Wijzend in Nibbixwoud. Een unieke mogelijkheid waarbij u vrij bent in het ontwerp van uw droomhuis binnen de kaders van de bouwvoorschriften en de welstandbeoordeling.

Ligging

FRAAIE KAVELS

De kavels liggen aan een recht stuk van de Wijzend die loopt van Nibbixwoud tot Wognum waar de toegangsweg naar de A7 richting het noorden en het zuiden is.

De drie kavels zijn gelegen in een landelijke omgeving aan het karakteristieke lint van de Wijzend in Nibbixwoud. De kavels hebben aan de achterkant vrij uitzicht over de landerijen en hebben een zonnige op het zuiden gerichte achtertuin waardoor er een heerlijke zonnige tuin met veel privacy gerealiseerd kan worden.

Kavels met maten


De woningen zijn georiënteerd op de straatzijde. Ze liggen terug van de weg en hebben een voortuin, zijtuin en een achtertuin. De vrijstaande woningen staan allen op ruime kavels met veel ruimte rondom de woningen.
De kavels zijn circa 20 meter breed en circa 50 meter diep en hebben een oppervlakte van circa 1.000 m². Er mag op de kavels een vrijstaande woning worden gebouwd met een goothoogte van maximaal 7 meter en een nokhoogte van maximaal 12 meter. Het bouwvlak voor het hoofdgebouw bedraagt 135 m2 voor kavel 1 en 150 m2 voor de kavels 2 en 3.
Met deze maatvoering kan een zeer royale woning van circa 1.300 m³ in het buitengebied worden gebouwd.
Alle drie de kavels hebben de bestemming wonen.
U koopt alleen de kavel en bent vrij in de keuzes die bij het bouwproces horen. U bent vrij in zowel het ontwerp van de woning als de aankleding van het perceel, uiteraard wel binnen de kaders van het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en de welstandsbeoordeling.

Kadastraal:

Kadastrale gemeente Wognum, sectie N, nummer 412 gedeeltelijk. Het totale perceel is groot 1.88.50 ha, de woonpercelen van circa 1.000 m2 maken hier onderdeel van uit.

Kadastrale kaart

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze bouwkavels? Bel ons dan voor meer informatie of een afspraak.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -