Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel Landelijk

Locatie
Tuitjenhorn, Delftweg 16

Prijs
v.o.n.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Vier prachtige kavels in Tuitjenhorn

Aan de westzijde van het landelijk gelegen dorp Tuitjenhorn wordt een kleinschalig woningbouwplan gerealiseerd op de kruising van de Delftweg met de Bogtmanweg.

Plankaart

Het plan bevindt zich tegenover het voormalige gemeentehuis van de gemeente Schagen en vlakbij het dierenpark 'Van Blanckendaell". De kavels grenzen aan weidegrond en aan de kern van Tuitjenhorn. Een rustige locatie Heerlijk wonen in het landelijke dorp Tuitjenhorn maar met alle voorzieningen binnen handbereik.

Tuitjenhorn is van oorsprong een lintdorp, in een landelijke agrarische omgeving. De omgeving is typisch Noord-Hollands met groene weiden, akkers, sloten, dijken en een open polderlandschap.

Tuitjenhorn

Tuitjenhorn is een geliefde plek waar het prettig wonen is. Tuitjenhorn beschikt over veel voorzieningen op korte afstand Tuitjenhorn Bogtmanweg Delftweg Dierenpark Blanckendaell Tuitjenhorn van de woonkavels. Zo zijn de basisschool, supermarkt, sportvoorzieningen, bakker, horeca, huisartsenpraktijk, apotheek, kinderopvang en bibliotheek allemaal binnen 5 tot 8 minuten loopafstand van de kavels. Overige voorzieningen zoals middelbare school, bioscoop en NS-station vindt u in Schagen, op 9 km afstand van de locatie. Het historische centrum van Alkmaar en de A9 zijn op 15 kilometer gelegen.

De kavels

De kavels variëren van grootte, van 738 m² tot 1.198 m² en variëren in prijs. De kavels zijn te koop vanaf € 260.000,-- VON.

Kavel 1

Impressie kavel 1

Kavel 1 is gelegen aan de westkant van het plangebied en heeft vanaf de noord en westzijde uitzicht over het naastgelegen weiland, met het dierenpark en de giraffenweide op de achtergrond.

Plankaart kavel 1

De kavel is circa 1.171 m² groot en heeft een lengte van circa 55,6 m en een breedte van circa 21,0 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een oppervlakte van 225 m².

Kavel 2

Impressie

Kavel 2 is gelegen tussen twee nieuwe woonkavels in en heeft vanaf de noordzijde uitzicht over het achtergelegen weiland.

Plankaart

De kavel is circa 1.198 m² groot en heeft een lengte van circa 60,8 m en een breedte van circa 20,5 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een oppervlakte van 225 m².

Kavel 3

Impressie

Kavel 3 is gelegen ten westen van de bestaande woning, en heeft vanaf de voorzijde uitzicht op het groene terrein voor de tegenovergelegen bibliotheek.

Plankaart

De kavel is circa 748 m² groot en heeft een lengte van circa 40,7 m en een breedte van circa 18,3 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een oppervlakte van 225 m².

Kavel 4

Impressie

Kavel 4 is gelegen aan de Bogtmanweg en heeft vanaf de noordzijde uitzicht over het naastgelegen weiland.

Plankaart

De kavel is circa 738 m² groot en heeft een gemiddelde lengte van circa 36,8 m en een breedte van circa 20,0 m. U mag hier een vrijstaande woning bouwen met een oppervlakte van 225 m².

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze bouwkavels? Bel ons dan voor meer informatie of een afspraak 0229 - 55 10 33.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -