Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Schagerbrug, Ruigeweg 129-131

Prijs
€ 295000,-- v.o.n. (vraagprijs vanaf)
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Twee kavels Ruigeweg 129 -131 te Schagerbrug

Twee prachtige vrij gelegen bouwkavels voor de bouw van uw droomhuis

 voorzijde

Ruigeweg 129 & 131 te Schagerbrug

• Zeer royale kavels gelegen op een perceel van circa  920 m² en 1.000 m
• Ruime bebouwingsmogelijkheden
• Vrij gelegen, geen directe buren
• Op korte afstand van het centrum Schagen

 

Vraagprijs kavel 1 € 315.000,-- v.o.n.
Vraagprijs kavel 2 € 295.000,-- v.o.n.

  

DE LOCATIE

Ten oosten van het stadje Schagen, nabij de dorpskern van Schagerbrug, liggen deze fraaie bouwkavels aan de Ruigeweg in Schagerbrug. De locatie is gelegen in de agrarische gemeente Zijpe maar valt onder de gemeente Schagen.

Schagerbrug is een geliefde plek waar het prettig, landelijk wonen en werken is maar welke toch centraal gelegen is. In Schagerbrug zijn o.a. een basisschool, sportvelden en andere basisvoorzieningen gevestigd.

De stad Schagen biedt voortgezet onderwijs, vele winkels, sportgelegenheden, clubs, bioscoop alsook gezellige restaurants en andere horecagelegenheden. De ligging is centraal en is middels goede verbindingswegen uitstekend bereikbaar. Er is nabij de locatie ook een bushalte aanwezig.

Het strand, de zee en duinen van Callantsoog en Sint Maartenszee zijn op circa 7 km te bereiken.

locatie Ruigeweg 129-131 

 

FRAAIE KAVELS

De kavels zijn gelegen aan de Ruigeweg maar grenzen met de thans nog aan te leggen toegangsbrug, aan de Schagerweg. Op de erfafscheidingen tussen de kavels zal fraaie groene beplanting worden aangelegd. Zowel de aanleg van de brug, de toegangsweg als de beplanting zitten bij de prijs inbegrepen.

De nutsvoorzieningen zijn reeds aangelegd. De kavels kunnen aangesloten worden op het riool en er is glasvezel aansluiting aanwezig waardoor u beschikt over de mogelijkheid tot een snelle internet verbinding.

Twee royale en landelijk gelegen kavels met rondom vrij uitzicht. Een unieke mogelijkheid waarbij u vrij bent in het ontwerp van uw droomhuis binnen de kaders van de bouwvoorschriften en de welstandbeoordeling.

kaartje kavels 

De royale kavels

 

 

KAVEL 1

kavel 1

*Om kavel 2 en de achterzijde van de stolpboerderij te kunnen bereiken middels de aangegeven toegangsweg, zal er een recht van overpad worden gevestigd op deze kavel.

Vanaf deze kavel heeft u een fenomenaal vrij uitzicht aan zowel de zij, achter en voorzijde.
Aan de achterzijde kijkt u vanaf uw eerste verdieping uit over het kanaal met ophaalbrug en vaart er zo nu en dan idyllisch een boot voorbij.

De lengte van de kavel is enorm, deze is overwegend langwerpig van vorm en loopt naar de achterzijde toe breder uit.
De kavel heeft een lengte van circa 65 meter en een breedte variërend van circa 15,5 tot 16,5 meter.
Gezien de ruime kaders binnen het bestemmingsplan is er veel variatie mogelijk.

Ook de bereikbaarheid middels openbaar vervoer is een pluspunt. U treft aan de Schagerweg een bushalte die u zo richting het centrum of het strand van Callantsoog brengt.

Kortom, wilt u graag in alle rust wonen tussen de zee en de stad.
Bent u opzoek naar een kavel op een prachtige locatie met goede bereikbaarheid om uw droomhuis te kunnen realiseren? Vraagt u ons dan naar de vele mogelijkheden op deze kavel.

 

KAVEL 2

kavel 2

*Om de achterzijde van de stolpboerderij te kunnen bereiken middels de aangegeven toegangsweg, zal er een recht van overpad worden gevestigd op deze kavel.

Vanaf deze kavel heeft u vanaf de voorzijde vrij uitzicht en geniet u van landelijke vergezichten. U kijkt zo naar de duinen! De voorzijde van kavel is gelegen aan breed water met de mogelijkheid om hier een steiger aan te leggen. Aan de achterzijde kijkt u vanuit de eerste verdieping uit over het kanaal met ophaalbrug en vaart er zo nu en dan idyllisch een boot voorbij.

De lengte van de kavel is enorm, deze is overwegend langwerpig van vorm en loopt naar de achterzijde toe breder uit.
De kavel heeft een lengte van circa 61 meter en een breedte variërend van circa 16,5 tot 18 meter en is hiermee iets breder dan kavel. Gezien de royale breedte en diepte van de kavel is er altijd zonbereik. Gezien de ruime kaders binnen het bestemmingsplan is er veel variatie mogelijk.

Ook de bereikbaarheid middels openbaar vervoer is een pluspunt. U treft aan de Schagerweg een bushalte die u zo richting het centrum of het strand van Callantsoog brengt.

Kortom, wilt u ook zo graag in alle rust wonen tussen de zee en de stad.
Bent u opzoek naar een kavel op een prachtige locatie met goede bereikbaarheid om uw droomhuis te kunnen bouwen? Vraagt u ons dan naar de vele mogelijkheden op deze kavel.

 

UW EIGEN DROOMHUIS

Slechts zelden komt er een plek vrij die zo rondom vrij is gelegen zonder verstorende omgevingsfactoren en toch dicht bij alle voorzieningen.

Wilt u vrijstaand wonen en uw droomhuis bouwen?
Dan heeft u nu de mogelijkheid dit te realiseren op deze unieke plek!

Ieder bouwplan dient nog getoetst te worden door de gemeente. Dit geld ook voor alle voorbeelden van de verschillende typen woningen welke in deze brochure staan verwerkt.

 

 voorbeeldwoning1

 

DE KAVELS

Het gebied bestaat uit 2 gesitueerde woonkavels voor vrijstaande woningen welke bereikbaar zullen zijn middels de nog aan te leggen toegangsbrug aan de kant van de Schagerweg.

De royale kavels beschikken over een voortuin, zijtuin en achtertuin met een totale oppervlakte van circa 1.000 m².

impressie

*De ingetekende steiger betreft een sfeer impressie en zit niet in het plan inbegrepen maar behoort wel tot de opties.

 straat

 

 

WONINGEN

De bouwvoorschriften schrijven voor dat hier twee royale woningen gebouwd mogen worden.
De nieuwe woning mag een maximale vloeroppervlakte hebben van 225 m², een maximale goothoogte van 4 meter, een maximale bouwhoogte van 8 meter en dakhelling 60o.

Voor wat betreft bijgebouwen en overkappingen mag de totale oppervlakte aan bebouwing inclusief hoofdgebouw, maximaal 300 m² bedragen. De maximale goothoogte mag maximaal 3 meter en de maximale bouwhoogte mag 6 meter bedragen.

Door de forse afmetingen van het hoofd- en bijgebouw is deze locatie bij uitstek ook geschikt om een prettige woon/werk situatie te creëren.

vogelvlucht

Impressies woningen ingetekend nieuwe situatie

 

lofthome

kavel 2 woning

 

U koopt alleen de kavel en bent vrij in de keuzes die bij het bouwproces horen. U bent vrij in zowel het ontwerp van de woning als de aankleding van het perceel. Uiteraard wel binnen de kaders van het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en de welstandsbeoordeling.

 

 

Voorbeeld woning van een lofthome met nokhoogte van maximaal 8 meter.
Eén van de vele mogelijkheden op deze locatie.

 

 lofthome

lofthome2

 

 

BESTAANDE SITUATIE

Op de huidige locatie is momenteel een stolpboerderij gevestigd welke behouden blijft. Vanaf de locatie heeft u een prachtig uitzicht en geniet u van de landelijke vergezichten.

 boerderij

kavel

uitzicht

 

 

DE BESTEMMING

Het perceel heeft de bestemming wonen met waarde.
Er mag een vrijstaande woning worden gebouwd met een goothoogte van maximaal 4 meter en een nokhoogte van maximaal 8 meter.

Bestemming: Bestemmingsplan Buitengebied Zijpe, gemeente Schagen, wonen/waarde-archeologie.

bestemmingsplankaart

 

 

HET PERCEEL

Kavel 1 heeft een oppervlakte van circa 920 m² en is kadastraal bekend als gemeente ZIJPE, sectie C, nummer 2119.
Kavel 2 heeft een oppervlakte van circa 1.005 m² en is kadastraal bekend als gemeente ZIJPE, sectie C, nummer 2120.

kadastralekaart

Omlijnd het volledige, ongesplitste perceel

 

beplantingsplan

De kavels worden afgeleverd met beplanting op de erfgrenzen,

tussen beide kavels komt een haag te staan

 terrein

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -