Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel

Locatie
Hobrede, Hobrede 35

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Zes mooie bouwkavels

Wonen in Hobrede betekent rust, privacy, natuur, ruimte en toch alle voorzieningen op enkele autominuten binnen bereik in de nabij gelegen plaatsen Oosthuizen, Midden-Beemster en Purmerend.

Ook het IJsselmeer, golfbaan Beemster, en golf resort Purmerend alsmede fort resort Beemster zijn op korte afstand van Hobrede gelegen. In Purmerend en Hoorn zijn verschillende soorten vervolgonderwijs beschikbaar.

Op dit moment is er een agrarisch bedrijf gesitueerd aan de Hobrede 35 welke inmiddels is uitgeplaatst waardoor ruimte ontstaat voor een zestal bouwkavels.

U koopt alleen de kavel en bent vrij in de keuzes die bij het bouwproces horen. U bent vrij in zowel het ontwerp van de woning, als de aankleding van het perceel, uiteraard wel binnen de kaders van de bestemmingsplanvoorschriften en de welstandsbeoordeling.

Op de kavels mogen royale vrijstaande woningen worden gebouwd. Het beeldkwaliteitsplan geeft veel ruimte voor gevarieerd bouwen. De woningen staan op ruime kavels met veel ruimte voor erfbeplanting en zijn alle gelegen aan water.

De impressies van de woningen zijn indicatief, het uiteindelijke ontwerp dient altijd aan de gemeente te worden voorgelegd.

De uitgebreide brochure en bestemmingsplanvoorschriften zijn via H³ Landelijk Vastgoed op te vragen: mail ons op info@h3.nl of bel 0229-55 10 33.

Kavel 1    465 m²    Verkocht
Kavel 2    560 m²    Verkocht
Kavel 3    830 m²    Verkocht
Kavel 4 1.200 m²    Verkocht 
Kavel 5    950 m²    Verkocht
Kavel 6    835 m²    Verkocht

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -