Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel Landelijk

Locatie
Dirkshorn-Zuid, Oosterdijk 

Prijs
€ Vanaf 170.000,-- v.o.n.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Prachtig landelijk gelegen bouwkavels te Dirkshorn-Zuid

21 Kavels aan de rand van Dirkshorn

Overzicht

Ten zuiden van het dorpje Dirkshorn, wordt deze unieke en kleinschalige woningbouwlocatie gerealiseerd. Het plan bevindt zich aan de rand van het gezellige dorp Dirkshorn en grenst aan het open landelijke gebied met typische Noord-Hollandse weidse akkers aan de Oosterdijk.
Dirkshorn is een aantrekkelijk karakteristiek dorp en heeft veel te bieden. Er is een actief verenigingsleven met o.a. een tennis, scouting, voetbalvereniging, A-status golfbaan, twee basisscholen, huisartsenpraktijk, eetcafés, supermarkt, en openluchtzwembad.

-

Hier woont u rustig landelijk maar toch centraal. Om de hoek de reuring van het gezellige stadje Schagen met zijn gezellige restaurants, terrassen, winkelstraten en de binnenstad Alkmaar is op ca. 15 kilometer te bereiken. Het strand, de zee en duinen van Schoorl, Sint Maartenszee, Camperduin en Hargen aan zee zijn ook op fietsafstand te bereiken.

Het heringerichte plangebied bestaat uit 21 nieuwe woonkavels voor een vrijstaande woning en heeft twee entrees welke gelegen zijn aan de Oosterdijk.

Impressie

De kavels beschikken over een voortuin, zijtuin en achtertuin en de kavelafmetingen variëren van circa 538 m² tot 1738 m². U koopt alleen de kavel en bent vrij in de keuzes die bij het bouwproces horen. U bent vrij in zowel het ontwerp van de woning als de aankleding van het perceel. Uiteraard wel binnen de kaders van het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en de welstandsbeoordeling.
De twee kavels aan de westzijde van het plangebied voegen zich in de lintstructuur van het dorp. Daarachter bevinden zich de overige 19 kavels binnen een mooie ruime opzet. De groene ruimtes met fruitbomen geven tezamen met het brede straatprofiel, veel lucht en ruimte aan het plan.
Het is een ideale omgeving om een fijn thuis van te maken. Een plek waar het heerlijk genieten is van een rustige en veilige omgeving.

DE KAVELS

 Kavelnummers

Kavel 1

Is aan de noordwest zijde van het plangebied gesitueerd en heeft een afmeting van circa 856 m². De kavel biedt vanuit de tuin zicht over de groene entree en fruitbomen.

Kavels 2, 3, 4 en 5

Zijn gelegen aan de noordzijde van het plangebied. De afmetingen variëren van circa 683 m² tot 910 m². Kavel 4 is gelegen aan het groene hof. Kavel 5 grenst aan een brede sloot en groene geluidswal.

Kavel 6

Is gesitueerd achter de bestaande stolpwoning en is met zijn oppervlakte van circa 1066 m² een van de grootste kavels.

Kavels 7, 8, 9, 10, 11, 12

Zijn gelegen in het hart van het plangebied. Kavel 8 en 11 zijn gelegen aan het groene binnenhof en grenzen aan de achterzijde aan een brede sloot en groene geluidswal. De oppervlaktes variëren van circa 538 m² tot 962 m².

Kavels 13 en 14

Deze zijn direct gelegen aan de Oosterdijk. Vanuit de woningen is er direct zicht op een klein bos aan de overzijde. Kavel 13 is circa 953 m² groot en kavel 14 heeft een afmeting van circa 982 m².

Kavels 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21

Hebben vanuit de achtertuinen aan de zuidzijde uitzicht over het weidse landschap. De kavels variëren van circa 934 m² tot ca. 1.785 m². Kavel 19 is met de voorzijde gelegen aan het groene binnenhof. Kavel 21 is de grootste kavel van het plangebied en grenst met de oostzijde aan een brede sloot en groene geluidswal.

De vraagprijs is vanaf € 170.000 v.o.n.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze bouwkavels? Bel of mail ons dan voor meer informatie op het telefoonnummer 0229-551033 of e-mail info@h3.nl 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -