Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel Landelijk

Locatie
Sint Maarten, nabij Groenedijk  1

Prijs
v.o.n. (vraagprijs vanaf)
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Bouwkavel van ca.1.100 m² te Sint Maarten

DE LOCATIE

Aan de westkant van Schagen, ligt het dorp Sint Maarten. Net buiten Sint Maarten, midden in het weidelandschap ligt deze prachtige locatie met de mogelijkheid om uw droomhuis te kunnen verwezenlijken.

Sint Maarten ligt aan de voet van de Westfriese Omringdijk. Sint Maarten heeft een rustige ligging met op circa vier kilometer afstand van de duinen en op circa 2 kilometer van de mooie stad Schagen.

Schagen is met al haar voorzieningen zoals onder andere een overdekt winkelcentrum, de vele eet- en drinkgelegenheden en terrassen rond het gezellige marktplein, een bioscoop en een zwembad een zeer gezellige stad met een dorpse gemoedelijkheid. Schagen organiseert het gehele jaar diverse evenementen zoals de Paasvee-tentoonstelling en Popweekend.

Er zijn diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving van Schagen waarin u de prachtige omgeving kunt ontdekken. Vanaf de locatie bent u ook snel bij de badplaatsen Groote Keeten, Callantsoog en Sint Maartenszee.

Locatie

De ligging van de bouwkavel in Sint Maarten

 

HET PERCEEL

Omlijnd

Op een ruim perceel van circa 1.100 m² is deze bouwkavel gelegen.

De kavel is iets gerend van vorm en is circa 20 meter breed en circa 55 meter diep.

Het perceel is mooi gelegen, heeft een goede zonligging en heeft veel vrij uitzicht over landerijen.

Op het perceel staat al een recent gebouwde kapschuur met zonnepanelen. Zo heeft u al een prachtige berging waarin u tijdens de bouw materiaal in kunt opslaan.

Het is een unieke mogelijkheid waarbij u vrij bent in het ontwerp van uw droomhuis binnen de kaders van de bouwvoorschriften en de welstandsbeoordeling.

Kavel

Voor de bouwvoorschriften bedraagt de goothoogte voor de bouw van uw woning maximaal 4 meter en de maximale nokhoogte bedraagt 10 meter. Dakhelling bedraagt 60 graden.

Het bouwvlak is centraal op het perceel gelegen en bedraagt circa 10 meter bij 15 meter.

Op het perceel kunnen bijgebouwen worden gebouwd met een goothoogte van maximaal 4 meter en een nokhoogte van maximaal 5 meter. De totale oppervlakte bijgebouw bedraagt maximaal
100 m².

BESTAANDE KAPBERG

Naast de kavel wordt ook de bestaande kapberg meeverkocht.
De kapberg is opgetrokken uit donkere houten palen en dakconstructie, gevels voorzien van gepotdekselde planken, a-symetrisch zadeldak gedekt met golfplaten en voorzien van zonnepanelen.
Voorzijde open front, vloer verhard middels beton.

Kapschuur

Kapschuur

Bestaande kapberg op de locatie

 

UW DROOMHUIS

Bijgaand treft u een aantal woningtypen die op het perceel zouden kunnen worden toegepast. Ieder bouwplan dient nog getoetst te worden door de gemeente. Dit geld ook voor alle voorbeelden van de verschillende typen woningen welke in deze brochure verwerkt staan.

Door de forse afmetingen van de kavel is deze locatie bij uitstek ook geschikt om een prettige woon/werk situatie te creëren.

U koopt alleen de kavel en bent vrij in de keuzes die bij het bouwproces horen. U bent vrij in zowel het ontwerp van de woning als de aankleding van het perceel. Uiteraard wel binnen de kaders van het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en de welstandsbeoordeling.

HET UITZICHT

Uitzicht

omgeving en weidse vergezichten

Vanaf de kavel heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen en geniet u van weidse vergezichten.
Bent u op zoek naar een unieke locatie om ruimtelijk en landelijk te wonen?
Dan heeft u nu de mogelijkheid dit te realiseren op deze plek.

DE BESTEMMING

Het perceel heeft de bestemming wonen met waarde.

Er mag een vrijstaande woning worden gebouwd met een goothoogte van maximaal 4 meter en een nokhoogte van maximaal 10 meter.

Bestemming: Bestemmingsplan gemeente Schagen, vastgesteld op 13 december 2012, bestemming is wonen met waarde.

Op dit bestemmingsvlak is in 2020 een wijzigingsprocedure toegepast waardoor er een bouwvlak voor een vrijstaande woning is toegevoegd.

Bestemmingsplankaart

KADASTRALE GEGEVENS

Het perceel is kadastraal bekend, gemeente Sint Maarten, sectie E, nummer 1168. Het perceel wordt gedeeltelijk verkocht.
De bouwkavel moet nog kadastraal worden gesplitst.

 

Kadastrale kaart

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -