Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel

Locatie
Wognum, Kleine Zomerdijk 12

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Royale, landelijk gelegen bouwkavel van circa 1.500 m² met rondom vrij uitzicht

Prachtige bouwkavel van circa 1.500 m² voor de bouw van uw droomhuis.

Wilt u vrijstaand wonen en uw droomhuis bouwen? Dan heeft u nu de mogelijkheid dit te realiseren op een unieke plek! Slechts zelden komt er een plek vrij die zo rondom vrij is gelegen zonder verstorende omgevingsfactoren en toch dicht bij voorzieningen.

Een royale en landelijk gelegen kavel met rondom vrij uitzicht aan het karakteristieke lint van de Kleine Zomerdijk in Wognum. Een unieke mogelijkheid waarbij u vrij bent in het ontwerp van uw droomhuis binnen de kaders van de bouwvoorschriften en de welstandbeoordeling.

Fraaie kavel

Kavel
Perceel grond vanaf de Kleine Zomerdijk gezien

De kavel ligt aan een recht stuk van de Kleine Zomerdijk die loopt van de Oude Gouw richting de Grote Zomerdijk en Lekermeer. De kavel ligt prachtig landelijk en vrij.

De kavel bevindt zich op fietsafstand van Wognum waar u veel voorzieningen treft, zoals basisscholen, sportverenigingen, supermarkten, gezellig winkels en restaurantjes. Maar ook Hoorn met haar vele middelbare scholen, bioscoop, theater is dichtbij. In de nabijheid van deze kavel zijn diverse fiets - en wandelpaden gelegen waardoor u bij uitstek in de gelegenheid bent om van het landelijk gebied te genieten.

Ligging
Ligging van de kavel ten opzichte van Wognum en Hoorn

Kleine Zomerdijk 12

De royale kavel heeft een oppervlakte van 1.500 m². Op de kavel mag u een woning bouwen met een oppervlakte van 150 m². Naast het hoofdgebouw mag een bijgebouw worden geplaatst met een oppervlakte van 75 m².

Door de forse afmetingen van het hoofd- en bijgebouw is deze locatie bij uitstek ook geschikt om een prettige woon/werk situatie te creëren. Met de ligging van het hoofdgebouw, de kavel oppervlakte en de keuzemogelijkheden voor de situering van het bijgebouw kunt u het perceel optimaal indelen waarbij een prachtige balans tussen enerzijds wonen met veel privacy en anderzijds werk kan ontstaan.

De kavel begrenst aan de voor- en achterzijde aan water. De kavel is thans weiland en begroeid met gras, voor de rest staat er geen andere beplanting. De vorm van de kavel is rechthoekig. Een royalere perceel, dus met meer grond, is bespreekbaar.

Bestemmingsplankaart
Bestemmingsplankaart met de maatvoering van de kavel.

Het perceel met de bestemming wonen heeft is circa 25 meter breed en circa 60 meter diep. Er mag een vrijstaande woning worden gebouwd met een goothoogte van maximaal 7 meter en een nokhoogte van maximaal 12 meter. De oppervlakte van het hoofdgebouw mag 150 m² groot worden. Met deze maatvoering kan een zeer royale woning van circa 1.400 m³ in het buitengebied worden gebouwd.

Vrij uitzicht
Vrij uitzicht rondom

Impressie

Impressie

Impressie van een mogelijke woning op de landelijke kavel
De afbeeldingen geven een impressie weer van hoe de woning op de kavel eruit zou kunnen komen te zien. Doordat de koper keuzevrijheid heeft in het te bouwen type en dus zelf bepaald hoe de te bouwen woning met bijgebouw er uiteindelijk uit komt te zien zal het uiteindelijke beeld altijd wijzigen, hierbij opgemerkt dat koper in zijn ontwerp dient te voldoen aan de bestemmingsplan voorschriften en de goedkeuring van de welstand.

Impressie van bovenaf

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -