Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel Landelijk

Locatie
Haringhuizen, Nabij Dorpsstraat 

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Prachtige vrij gelegen bouwkavel van circa 4.385 m²

Nabij de Dorpsstraat te Haringhuizen ligt deze prachtig vrij gelegen bouwkavel met ruimte bebouwingsmogelijkheden 

• Ruimte kavle van circa 4.385 m²
• Vrij gelegen, geen directe buren
• Ruime bebouwingsmogelijkheden
• Op korte afstand van het centrum Schagen

De locatie

Ligging

Ten oosten van het stadje Schagen, in het mooie landelijke dorpje Haringhuizen, ligt deze fraaie bouwkavel. De locatie is gelegen in de bocht van de Dorpstraat met de Lutjewallerweg te Haringhuizen. Haringhuizen is een historisch dorpje, landelijk gelegen op een voormalige kreekrug. De fraaie Willibrorduskerk, gelegen midden in het dorp, dateert uit 1325.

Het dorp is gelegen op slechts 1 kilometer afstand van het gezellige stadje Schagen. Haringhuizen is een geliefde plek waar het prettig en veilig wonen en werken is. Het is een dorpje met verrassend veel levendigheid. Daarnaast vinden er diverse activiteiten plaats zoals exposities, concerten, tentoonstellingen, markten en de jaarlijkse kermis.

Dagelijkse voorzieningen zoals winkels, basisscholen en (sport)verenigingen zijn binnen handbereik in Schagen of in een van de omliggende dorpen. Een plek waar je de fiets pakt en in 10 minuten in centrum van Schagen bent.

Uw eigen droomhuis

Impressie

Slechts zelden komt er een plek vrij die zo rondom vrij is gelegen zonder verstorende omgevingsfactoren en toch dicht bij voorzieningen.
Wilt u vrijstaand wonen en uw droomhuis bouwen? Dan heeft u nu de mogelijkheid dit te realiseren op een unieke plek!
Een royale en landelijk gelegen kavel met rondom vrij uitzicht aan het karakteristieke lint van Haringhuizen. Een unieke mogelijkheid waarbij u vrij bent in het ontwerp van uw droomhuis binnen de kaders van de bouwvoorschriften en de welstandbeoordeling.

Fraaie kavel

Kavel

De kavel ligt in de bocht van de Dorpsstraat. De kavel is vierkant van vorm, zowel de lengte als de breedte zijn ongeveer 64 meter.

De royale kavel heeft een oppervlakte van ongeveer 4.085 m². Binnen het bebouwingsvlak dient u uw woning te bouwen. Op de kaart ziet u waar u de woning op het perceel kunt bouwen. De bouwvoorschriften schrijven voor dat hier een nieuwe royale stolpboerderij wordt gebouwd. Deze nieuwe woning mag een inhoud hebben van 1.250 m³. U moet dan denken aan een afmeting van circa 15 bij 15 meter. Daarnaast mag u een bijgebouw plaatsen van 150 m².

Door de forse afmetingen van het hoofd- en bijgebouw is deze locatie bij uitstek ook geschikt om een prettige woon/werk situatie te creëren.

Uitzicht

De bestemming

Het perceel heeft deels de bestemming wonen en deels de bestemming agrarisch.

Er mag een vrijstaande woning worden gebouwd met een goothoogte van maximaal 3,5 meter en een nokhoogte van maximaal 11,5 meter.

Bestemming: Bestemmingsplan Lutjewallerweg, gemeente Hollands Kroon, wonen/waarde-archeologie.

Het perceel

Het totale perceel is totaal circa 4.385 m² groot. De grond is kadastraal bekend als gemeente Barsingerhorn, sectie G, nummers 119 en 834.

Deze unieke bouwkavel moet u ervaren. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging zodat u deze unieke locatie kunt bekijken en ervaren.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -