Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel Landelijk

Locatie
Berkhout, Bobeldijk 5

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Prachtige vrij gelegen bouwkavel van ruim 12.630 m²

Landelijk gelegen aan het karakteristieke lint van de Bobeldijk ligt deze mooie kavel met ruime bebouwingsmogelijkheden en vrij uitzicht

• Zeer royale kavel gelegen op een perceel van circa 12.630 m²
• Ruime bebouwingsmogelijkheden
• Landelijk gelegen aan water met vrij uitzicht
• Gelegen in opengebied aan karakteristiek lint
• Op korte afstand van het centrum van Hoorn en de A7

De locatie

Omlijnd

Deze prachtige locatie is gelegen aan het karakteristieke en gevarieerde lint van de Bobeldijk. De locatie biedt u vrij uitzicht aan zowel de zijkant en achterkant van de woning.
In elk jaargetijde kunt u de wonderschone natuur ervaren. In deze prachtige omgeving leven veel weidevogels waardoor Bobeldijk het een geliefd wandel- en fietsgebied is. Fietsen en wandelen is echt een ervaring op zich. De wegenstructuur is eveneens zeer geschikt voor paardenliefhebbers. Bobeldijk heeft tevens een actieve schaatsclub.
Bobeldijk is een gemoedelijk dorp, waar buren voor elkaar klaar staan.
Als u de straat richting Hoorn uitrijdt komt u de ijsbaan van De Westfries tegen. Aan de andere zijde van de straat komt u bij de golfbaan van Spierdijk. U bent op enkele minuten van Hoorn verwijderd met al haar voorzieningen zoals onder andere gezellige restaurants, de jachthaven en het schouwburg. Voor de dagelijkse boodschappen heeft u keuze uit meerdere winkelcentra die op een enkele minuten afstand gelegen zijn. Amsterdam is middels de autosnelweg A7 binnen 30 minuten bereikbaar.

Uw eigen droomhuis

Impressie

Slechts zelden komt er een plek vrij die zo fraai landelijk gelegen is aan water met toch alle voorzieningen dichtbij. Met de ruim 12.630 m² heeft u de privacy en ruimte die u zoekt als u een royale nieuwe woning wilt bouwen. Op de locatie bevindt zich nu een gedateerde notariswoning met een schuur.

Wilt u vrijstaand wonen en uw droomhuis bouwen? Dan heeft u nu de mogelijkheid dit te realiseren op een unieke plek! U bent vrij in het ontwerp van uw droomhuis binnen de kaders van de bouwvoorschriften en de welstandbeoordeling.

Fraaie kavel

Kavel

De kavel ligt naast de historische Gortersloot. Het bebouwingsvlak bedraagt circa 2.200 m².

De kavel is overwegend vierkant van vorm, de lengte circa 50 meter en de breedte is circa 45 meter.
Deze oppervlakte heeft een woonbestemming. De woning mag met een goothoogte van maximaal 6 meter in twee lagen met kap worden gebouwd. De nok mag tot een goothoogte van 10 meter.

De overige grond is rechthoekig van vorm en heeft een lengte van circa 180 meter en een breedte van 45 meter. De bestemming van deze grond is agrarisch.

De royale kavel heeft een oppervlakte van ongeveer 2.200 m². Binnen het bebouwingsvlak dient u uw woning te bouwen. Op de kaart ziet u waar u de woning op het perceel kunt bouwen. De bouwvoorschriften schrijven voor dat hier een nieuwe royale woning kan worden gebouwd.

Deze nieuwe woning mag een inhoud hebben van circa 2.000 m³. U moet dan denken aan een afmeting van circa 14 bij 18 meter. Daarnaast mag u een bijgebouw plaatsen van 80 m².
Door de forse afmetingen van het hoofd- en bijgebouw is deze locatie bij uitstek ook geschikt om een prettige woon/werk situatie te creëren.

De bestemming

Het perceel heeft deels de bestemming wonen en deels de bestemming agrarisch.

Er mag een vrijstaande woning worden gebouwd met een goothoogte van maximaal 6 meter en een nokhoogte van maximaal 10 meter.
Bestemmingsplan Buitengebied, gemeente Koggenland, vastgesteld op 27 juli 2013.

Het perceel

Kadastrale kaart

Het totale perceel is totaal circa 12.630 m² groot. De grond is kadastraal bekend als gemeente Westerkoggenland, sectie AA, nummer 21.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -