Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel Landelijk

Locatie
Zwaag, Dorpsstraat nabij 272

Prijs

 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Zeer uniek gelegen bouwkavel in het lint van Zwaag van circa 733 m².

De locatie

Gelegen aan het gevarieerde lint van de Dorpsstraat in Zwaag vindt u deze bouwkavel.

De locatie grenst enerzijds aan een mooi, historisch stukje Zwaag het “Unjerpad” en anderzijds aan de populaire, nieuw gerealiseerde woonwijk Bangert & Oosterpolder.

De ligging van de bouwkavel ten opzichte van de omliggende dorpen en steden

 

Het dorp Zwaag is zeer centraal gelegen. Door de nieuw aangelegde wegenstructuur en uitvalswegen rondom Zwaag richting de A7, zijn de steden Purmerend, Amsterdam en Alkmaar ook optimaal bereikbaar.

Er is binnen 100 meter van deze locatie een opstapplaats van een busverbinding naar Hoorn en Medemblik.

Het dorp Zwaag  beschikt over een eigen supermarkt, bakker, diverse basisscholen, een buitenzwembad en verschillende sportverenigingen. Daarnaast is winkelcentrum De Huesmolen op fietsafstand te bereiken evenals het bruisende centrum van Hoorn met zijn gezellige terrassen en een scala aan winkels.

 

 

Uw eigen droomhuis

Buitenkans!

Op zoek naar een unieke stek.

Nieuw wonen in het oude centrum van Zwaag.

Zelden komt er zo’n buitenkans voorbij want waar treft u tegenwoordig nog een kavel midden in het oude centrum waarop u uw eigen droomwoning kunt realiseren?

Het perceel is gelegen op een unieke locatie in de lintbebouwing van het historische dorp Zwaag op de grens tussen oud en nieuw.

Op dit moment is de kavel onbebouwd en is er een woonbestemming op gevestigd. De afmetingen van de woning die gebouwd kan worden is royaal. De afmetingen van het bouwvlak zijn circa 15 meter lang en 10 meter breed welke zorgen voor ruime gebruiksmogelijkheden. Zo kunt u variëren in lengte en breedte formaat en speelse elementen toevoegen aan de woning   Ook in het materiaalgebruik en kapvorm kunt u zeer veel kanten op.

Conform de bouwvoorschriften van de bestemming woondoeleinden, zal de vermoedelijke maximale goothoogte 3 meter en maximale bouwhoogte 9 meter bedragen. Daarnaast behoort het plaatsen van een bijgebouw van circa 50 m² ook tot de mogelijkheden.

U bent vrij in het opstellen van een ontwerp van uw droomwoning binnen de kaders van de bouwvoorschriften. Het bouwplan dient nog wel te worden beoordeeld door de welstandcommissie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij maken graag een afspraak om dit uitgebreid met u te bespreken!

Impressies van verschillende typen woningen  

                              

De totale kavel beschikt over een totale oppervlakte van circa 733 m².  

Huidige bebouwing met omlijnd de gehele kavel

 

 

Diverse mogelijkheden woningen

Er zijn diverse mogelijkheden tot het bouwen van een woning. Ieder bouwplan dient nog getoetst te worden door de gemeente. Dit geld ook voor alle voorbeelden van de verschillende typen woningen welke in deze brochure verwerkt staan.

 

Impressies van verschillende typen woningen     

 

De ligging

De kavel is gelegen in de kern van het dorp Zwaag, heeft een goede bereikbaarheid ten opzichte van verbindingswegen richting Hoorn, Purmerend, Amsterdam en Alkmaar Daarnaast is er een busverbinding naast de deur.

 

 

 Uitzicht straatzijde

 

De omgeving

Van oorsprong was Zwaag een lintdorp met enkele zijpaden zoals de Balkweit, het Laantje (nu Krijterslaan) en het Unjerpad. Langzaamaan is het dorp op zo’n manier uitgebreid dat de oude structuur eigenlijk volledig verdwenen is, behalve dat deze op veel plaatsen nog aan oudere gebouwen is te herkennen; de Dorpsstraat toont hier en daar nog de karakteristieke lintbebouwing met bruggetjes over de sloot naar de boerderijen en woningen.

 

 Het historisch Unjerpad in Zwaag

 

Het perceel

Het totale perceel is totaal circa 733 m2 groot. De grond is kadastraal bekend als gemeente Hoorn, sectie I, nummer 12015.

 

 

De bestemming

Het perceel heeft de bestemming wonen met waarden. Bestemmingsplan Bangert en Oosterpolder fase 3 west en 4 a, gemeente Hoorn, vastgesteld op 24 september 2019.

 

Bestemmingsplankaart met bouwvlak

 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -