Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Berkhout, Bobeldijk 25

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Landelijk wonen in een vrijstaand woonhuis met vrij uitzicht

Landelijk vrijstaand woonhuis met ruime tuin op het zuiden en zuidwesten met vrij uitzicht over de weilanden.

Woonhuis

- Gelegen op circa 1.485 m² onder- en omliggende grond
- Gezellige woning met garage en kantoorruimte
- Zonnige tuin op het zuiden en zuidwesten met vrij uitzicht
- Voorzien van zonnepanelen
- Vrij gelegen op korte afstand van het centrum van Hoorn en de A7

Landelijk wonen in een vrijstaand woonhuis met vrij uitzicht

Deze mooie woning is gelegen aan het karakteristieke en gevarieerde lint van de Bobeldijk. In de winter worden op de nabij gelegen Slimtocht, als er ijs ligt, door de Bobeldijker ijsvereniging schaatsevenementen gehouden. In elk jaargetijde kunt u de wonderschone natuur ervaren. Fietsen en wandelen is een ervaring op zich.

Als u de straat richting Hoorn uitrijdt komt u de ijsbaan "De Westfries" tegen met daar omheen een prachtig park met Van de Valk hotel, casino en bioscoop. Rijdt u de andere kant op, dan komt u bij de golfbaan van Spierdijk. U bent op enkele minuten van Hoorn verwijderd met al haar voorzieningen zoals gezellige restaurants, de jachthaven, schouwburg en zo nog veel meer.
Op circa 2 kilometer afstand bevinden zich diverse sportverenigingen en scholen.

Middels de autosnelweg A7 kunt u in 30 minuten in Amsterdam zijn.

Het woonhuis met aanbouw

Woonhuis vanuit de lucht

De woning is gebouwd in circa 1915. In 2001 is de aanbouw van de woning gerealiseerd en is de gehele tevens woning gerenoveerd.

De woning heeft gemetselde gevels en een zadeldak gedekt met pannen. Op dit dak zitten 15 zonnepanelen op het zuiden gericht. De woning is voorzien van hardhoutenkozijnen met isolatieglas. De voorzijde van de woning heeft op de eerste verdieping Velux ramen met extra isolatieglas. De begane grond vloer is van beton en de verdiepingsvloer is van hout. De goothoogte bedraagt circa 2,70 meter en de nok circa 7 meter. De inhoud van de woning bedraagt circa 400 m³.

De nutsvoorzieningen bestaan uit gas, water, elektra, riolering en kabel-TV. De woning wordt verwarmd middels een CV combiketel (2001) en een gezellige houtkachel.

Indeling

Begane grond
Via de entree van de woning komt u in de L-vormige hal. Vanuit de hal heeft toegang tot de tuingerichte woonkamer. De bewaard gebleven plafondbalken tezamen met de houtkachel geven de kamer een authentieke uitstraling. Middels de dubbele openslaande deuren heeft u toegang tot het zonneterras achter de woning met vrij uitzicht over de weilanden. De (woon)keuken is bereikbaar via de woonkamer. De keuken is ruim opgezet en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals onder andere een Quooker. Tevens heeft de keuken veel kast- en werkruimte. Vanuit de keuken heeft u ook weer prachtig uitzicht. De vloer is voorzien van elektrische vloerverwarming.

Keuken

De badkamer is gelegen op de begane grond en bereikbaar middels de entreehal. De badkamer is voorzien van een bubbelbad met handdouche, een inloopdouche, een wastafelmeubel, een radio en een toilet. De vloer is voorzien van vloerverwarming welke is aangesloten op het centrale verwarming systeem.
De entreehal geeft u vervolgens toegang tot de bijkeuken. In de bijkeuken bevindt zich onder andere de wasmachine aansluiting en een separaat toilet. De bijkeuken is via het zonneterras bereikbaar. Via de bijkeuken heeft u toegang tot het kantoor en de garage. Zowel de bijkeuken als het kantoor zijn voorzien van vloerverwarming welke is aangesloten op het centrale verwarming systeem.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een separaat toilet. De eerste verdieping is aan de achterkant middels een dakkapel uitgebouwd.

De garage

De garage is nu in gebruik als berging en beschikt daarnaast over een ruime zolderverdieping welke volledig bevloerd en dus beloopbaar is en voor diverse doeleinden kan worden gebruikt.

De tuin

Terras met vrij uitzicht

Het totale perceel heeft een oppervlakte van circa 1.485 m².
De achtertuin, gelegen op het zonnige zuiden en zuidwesten, is verzorgd aangelegd en biedt voor ieder wat wils.
Zo is er een heerlijk zonneterras op het zuiden, een veranda, een tweede terras aan de westkant van het woonhuis en een ruim grasveld. Tevens staat er in de tuin nog een losse schuur met overkapping voor extra opbergruimte. De tuin grenst aan een slootje en heeft rondom vrij uitzicht over de weilanden.

Het perceel

Het totale perceel is totaal circa 1.485 m² groot. De grond is kadastraal bekend als gemeente Wester-Koggenland, sectie AC, nummers 9 en 849.
De herinrichtingsrente bedraagt € 30,36 per jaar voor nummer 9 en € 11,13 per jaar voor nummer 849, beide met eindjaar 2018.
Beide percelen hebben de bestemming wonen en mogen worden bebouwd. De percelen zijn aan elkaar verbonden/zijn samen gevoegd.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -