Details:

VERKOCHT

Groep:
Landelijk

Locatie
Spierdijk, Bobeldijk 141

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Vrijstaand woonhuis met schuren en vrij uitzicht

Vrijstaand woonhuis met schuren en vrij uitzicht over de weilanden

• Vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde over de weilanden
• Vrij gelegen op korte afstand van het centrum van Hoorn en de A7
• Het ruime perceel heeft een oppervlakte van circa 1.800 m².
• Geschikt voor verschillende gebruiksmogelijkheden

Landelijk wonen aan de Bobeldijk

Perceel indicatief omlijnd

Deze vrijstaande woning is gelegen aan het karakteristieke en gevarieerde lint van de Bobeldijk. Met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde is het hier elk jaargetijde genieten van de natuur. Fietsen en wandelen is in deze omgeving prima te doen middels de vele routes die door het landschap gaan naar o.a. Zuidermeer, Noordermeer, Wognum en Berkhout/Hoorn.

Spierdijk is een landelijk gelegen dorp welke is gelegen tussen Heerhugowaard en Hoorn met in de nabijheid Obdam met een winkelcentrum en een station en Avenhorn - De Goorn met winkelcentrum Vijverhof. Daarnaast zijn Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar en diverse uitvalswegen (A7) snel en gemakkelijk bereikbaar.

Niet voor alles hoeft u naar de omliggende dorpen. Spierdijk beschikt over een bakker, een huisarts, gezondheidscentrum en apotheek, een basisschool, kinderopvang en een garage.
Tot slot beschikt Spierdijk over meerdere sportfaciliteiten, zo is er een sportvereniging (handbal, voetbal en tennis), een golfbaan en een bowlingbaan.

Als u de straat richting Hoorn uitrijdt komt u de ijsbaan De Westfries tegen. Aan de andere zijde van de straat komt u uit bij Spierdijk. U bent op enkele minuten van Hoorn verwijderd met al haar voorzieningen zoals winkels, gezellige restaurants, de jachthaven, schouwburg etc.

De woning

Woonhuis

De woning is landelijk gelegen op een mooi perceel van circa 1.800 m² en is gebouwd in 1977. De woning is wat gedateerd ingericht wat de kans biedt om hem geheel naar eigen wens en smaak opnieuw aan te kleden en in te richten. De staat van de woning is goed dus het betreft hier alleen de inrichting die aan vernieuwing toe is.

De gevels zijn gemetseld en voorzien van spouw en hebben houten kozijnen met deels isolerende beglazing. Het zadeldak is gedekt met pannen en is met isolatie onderschoten. De vloeren van de woning zijn van beton.

De totale gebruiksoppervlakte van de woning is circa 122 m². De woning heeft een inhoud van circa 413 m³.

De woning is aangesloten op water, elektra, gas en het riool. Binnenkort worden de woningen ook op glasvezel aangesloten.

Indeling

Begane grond

De entreehal bevindt zich aan de zijkant van de woning en biedt toegang tot verschillende vertrekken.

De ruime woonkamer met open keuken is gelegen aan de voorkant, over de gehele breedte van de woning. Door de vele raampartijen, aan drie zijden, een heerlijke lichte ruimte met een wijds uitzicht over de weilanden. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich een (slaap)kamer welke voor verschillende doeleinden zou kunnen worden gebruikt, zo kan de kamer als hobby- of speelruimte worden gebruikt maar natuurlijk ook als slaapkamer. De kamer kan ook bij de woonkamer worden getrokken als uitbreiding.

Eerste verdieping

Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers waarvan een voorzien is van een balkon, een separaat toilet, de badkamer en een bergruimte.

De badkamer is voorzien van een douche, een ligbad en een wastafel. Het grote raam biedt genoeg licht en ventilatie.

Ook is er nog een bergzolder aanwezig van circa 38 m².

Aangebouwd bijgebouw met inpandige garage
Achter de woning, aangebouwd aan de woning, bevindt zich het bijgebouw. Dit bijgebouw heeft een oppervlakte van circa 129 m² met een bergzolder van circa 113 m². Aan de achterkant bevindt zich de inpandige garage die middels een overhead-deur bereikbaar is.

Het bijgebouw heeft een zadeldak welke gedekt is met golfplaten. De gevels zijn gemetseld en de vloer bestaat uit beton. Tevens beschikt het gebouw over een houten verdiepingsvloer.

Kapschuur

Kapschuur

De kapschuur heeft met de luifel mee een oppervlakte van circa 130 m². De constructie bestaat uit houten palen. De wanden zijn bekleed met hout, het asymmetrisch zadeldak is gedekt met asbestcement houdende golfplaten. De goothoogte bedraagt circa 5 meter met een nok hoogte van circa 6,50 meter.

Berging

Naast de kapschuur is een berging gesitueerd met een oppervlakte van circa 50 m². De gevels van de berging zijn gemetseld. Het lessenaar dak is gedekt met asbestcement houdende golfplaten en is onderschoten met Dupanel geïsoleerde platen. De berging is onderkelderd en heeft een beton vloer.

Kadastraal

Kadastraal

Het perceel is kadastraal bekend als Gemeente Wester-Koggenland, sectie AG, nummer 369 gedeeltelijk.
Het perceel is kadastraal groot circa 1.26.94 ha, verkocht wordt circa 1.800 m².

Indien er interesse is voor meer grond dan is dat bespreekbaar.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -