Bedrijfsverplaatsing

H3 Landelijk Vastgoed maakt samen met de toekomst gerichte ondernemer een doorkijk naar de mogelijkheden op bestaande en andere locaties om uw bedrijf zo optimaal mogelijk te kunnen laten groeien. De kosten spelen hierbij een centrale rol. Zo past H3 op bestaande locaties ruimtelijke ontwikkeling toe om de verplaatsing te kunnen realiseren. 

Gerealiseerd project

Een melkveebedrijf is gevestigd binnen de lintbebouwing van een dorp. De gemeente vindt het niet wenselijk dat het melkveebedrijf op deze locatie haar activiteiten zou gaan voortzetten en uitbreiden. Samen met de eigenaren van het melkveebedrijf heeft H³ dit bedrijf met twee bedrijfswoningen verplaatst naar het buitengebied. Om dit te kunnen financieren is H³ in overleg met de gemeente gekomen tot het uitgeven van meerdere bouwkavels voor de bouw van vrije sector woningen. Dit bouwplan heeft H³ inmiddels verkocht. 

Op deze wijze is er weer toekomstperspectief gecreëerd voor het bedrijf en is de gemeente verlost van een probleem in de lintbebouwing en heeft zij een veehouder kunnen behouden binnen haar gemeente.   

Kennis en ervaring

De kennis en ervaring die H³ heeft opgebouwd wordt zeer gewaardeerd door de markt. Inmiddels is H³ Landelijk Vastgoed voor meer dan tien andere bedrijven bezig een soortgelijk verplaatsingsplan te realiseren. Het gaat hierbij niet alleen om veehouders maar ook bloembollenbedrijven en glastuinbouwbedrijven. 

Wilt u uw bedrijf verplaatsen? Bel ons dan, we komen graag langs.

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -