Details:

VERKOCHT

Groep:
Bouwkavel

Locatie
Spierdijk, Noord-Spierdijkerweg nabij 179

Prijs
k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Acht prachtige, vrije bouwkavels in Spierdijk

Uniek plan voor  vrij en landelijk wonen!

Samen met de gemeente Koggenland is aan het karakteristieke lint van Spierdijk een mooi bouwplan gerealiseerd. Volledig in de open ruimte worden 8 prachtige en ruime kavels gerealiseerd. Hierdoor is de mogelijkheid ontstaan om een voor de omgeving unieke en kleinschalige woningbouwlocatie te realiseren.

Dit plan bijzonder door haar ligging en mogelijkheden. Zo ligt het plan nabij de dorpskern van Spierdijk waar u diverse voorzieningen vindt en grenst het tegelijkertijd aan de open weilandstructuur met grazende koeien en schapen.

Het plan staat voor een blijvend contact met de natuur. U kunt bouwen in een landelijke bouwstijl. Stedenbouwkundig is er voor gekozen dat op de kavels grote enkelvoudige bouwmassa's mogen worden gebouwd. Dit betekent dat u een grote woning kunt bouwen met een vloeroppervlakte van maar liefst 180 m² daarnaast mag u op het perceel een bijgebouw of garage realiseren. De erfafscheidingen dienen van natuurlijke struiken en hagen te bestaan.

De basis bestemmingsplan regels zijn als volgt:
Vorm hoofdgebouw
- Oppervlakte maximaal 180 m²
- Goothoogte maximaal 6 m
- Bouwhoogte maximaal 12 m
- Dakhelling minimaal 40°, maximaal 60°

Materiaal en kleurgebruik
- De kleurstelling is neutraal, grijs en zwart tinten met hout, glas, riet en metaal

U koopt alleen de kavel en bent vrij in de keuzes die bij het bouwproces horen. U bent vrij in zowel het ontwerp van de woning als de aankleding van het perceel, uiteraard wel binnen de kaders van het bestemmingsplan en de welstandsbeoordeling.

De impressie van de woningen is niet getoetst bij de welstand. De uitgebreide bestemmingsplanvoorschriften zijn via H³ Landelijk Vastgoed op te vragen.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -