Details:

Groep:
Landelijk

Locatie
Benningbroek, Ganker bouwkavel B 

Prijs
€ 395.000,-- v.o.n.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

De Ganker Kavel B prachtige bouwkavel in Benningbroek

De Ganker kavel B landelijk gelegen kavel in Benningbroek

 

Heerlijk wonen in het landelijk gebied


Aan de zuidzijde van het lintdorp Benningbroek, wordt een unieke en kleinschalige woningbouwlocatie gerealiseerd. Het plan bevindt zich aan de Ganker op de plek van een voormalig glastuinbouwbedrijf. Het ligt aan een open polder, tussen Benningbroek en Nibbixwoud. Benningbroek is een aantrekkelijk karakteristiek Noord-Hollands dorp. Het dorp heeft een mooie ligging nabij Hoorn.
Hier woont u heerlijk landelijk gelegen met om de hoek de voorzieningen van Hoorn. Het historische centrum van Hoorn is op 30 minuten fietsafstand gelegen. In de dorpen rondom treft u voorzieningen zoals een basisschool. Het voortgezet onderwijs treft u in Hoorn.

 

Het buitenleven 5 prachtige kavels aan het open landschap


Het heringerichte plangebied bestaat uit 5 nieuwe woonkavels voor een vrijstaande woning. Het plan biedt unieke uitzichten over de agrarische gronden. Alle woningen krijgen een duidelijke kap. De woningen worden via de Ganker ontsloten. De woningen tezamen vormen een eigentijds landelijk bebouwingslint. Erfafscheidingen tussen zij- en achtererven en openbaar gebied of aangrenzend landschap, worden bij voorkeur uitgevoerd als groene en zachte elementen, in de vorm van inheemse erfbeplantingen en hagen. De slootkant dient als natuurvriendelijke oever ingericht te worden. Het is een ideale omgeving om een fijn thuis te maken. Een plek waar het heerlijk genieten is van een rustige omgeving.

 

Uw droomwoning met veel ruimte en vrijheid


De ruime kavels in het plan bieden u de mogelijkheid een echt thuis te creëren, met ruimte voor een heerlijke tuin. Geniet hier op uw eigen terras van het weidse uitzicht. Een unieke kwaliteit van deze locatie. U koopt alleen de kavel en bent vrij in de keuzes die bij het bouwproces horen. U bent vrij in zowel het ontwerp van de woning als de aankleding van het perceel, uiteraard wel binnen de kaders van het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en de welstandsbeoordeling. De woningen hebben een voortuin, zijtuin en een achtertuin. De vrijstaande woningen staan allen op ruime kavels met veel ruimte rondom de woningen. De kavelafmetingen variëren van circa 1000 m² tot circa 1500 m².

 

De Kavels

 

Kavel A

Kavel A is gelegen op de hoek van het plan, en grenst met 2 zijden aan het agrarische landschap. Kavel A is circa 1415 m² groot. De kavel heeft zijn eigen inrit ten noorden van de kavel. Vanuit de tuin heeft u prachtig uitzicht over het land.

 


Kavels B en C


Kavel B en C zijn gelegen te midden van het plan, en grenzen met de achterzijde aan het agrarische landschap. Kavel B en C zijn beide circa 1000 m² groot. De kavels hebben een gezamenlijke inrit. Vanuit de tuin heeft u prachtig uitzicht over het land.

 


Kavels D en E


Kavel D en E zijn gelegen aan de zuidzijde van het plan, en grenzen met de achterzijde aan het agrarische landschap. Kavel D is circa 1000 m2 groot en kavel E is circa 1500 m2 groot. Kavel E is daarmee de grootste kavel van het plan. De kavels hebben een gezamenlijke inrit. Vanuit de tuin heeft u prachtig uitzicht over het land.

 

Meer informatie ontvangen over het project? Neem contact op met ons kantoor op info@h3.nl of 0229 551033.

 

 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -