Details:

Groep:
Landelijk

Locatie
Avenhorn, Grosthuizen 54

Prijs
€ 425.000,-- k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Stolpboerderij met voorhuis op 5.000 m2 grond

Deze stolpboerderij is gelegen aan het gevarieerde lint van Grosthuizen.

Aan de oost- en zuidzijde grenst het perceel aan het open weidelandschap. In slechts 10 minuten bevindt u zich al in Hoorn waar u alle benodigde voorzieningen vindt. Ook is er een goede verbinding naar de autosnelweg A7.

Avenhorn is een dorp in de gemeente Koggenland en is gelegen nabij de uitvalswegen naar de steden Hoorn, Heerhugowaard en Alkmaar. De woning ligt in een rustige omgeving, maar evengoed nabij scholen en andere lokale voorzieningen.

Stolpboerderij

Het voorhuis en de stolpboerderij zijn in 1871 gebouwd en is meerdere malen aangepast. Het voorhuis heeft een inhoud van circa  500 m³. Het voorhuis is voorzien van een houten vloer en houten kozijnen met enkele beglazing. Op de begane grond bevindt zich een centrale hal, een woonkamer en een keuken. De eerste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers en de zolder is een grote open ruimte.

De stolpboerderij heeft een oppervlakte van circa 360 m². Deze boerderij is geschikt voor diverse functies en lichte bedrijvigheid. Daarnaast zijn er twee schuren van respectievelijk circa 24 m² en circa 40 m².

Bel of mail ons voor meer informatie.

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -