Details:

Groep:
Landelijk

Locatie
't Veld, Rijdersstraat 13

Prijs
€ 449.000,-- k.k.
 

Meer in deze regio

Soortgelijk objecten

Terug

Sfeervolle vrijstaande villa met hobbyschuur en een riante tuin gelegen op 2.500 m²

Deze ruime, vrijstaande woning gelegen op maar liefst 2.500 m² eigen grond is landelijk gelegen aan het lint van 't Veld.

• Fraaie vrijstaande villa
• Het royale perceel heeft een oppervlakte van 2.500 m²
• Hobbyschuur
• Inpandige garage

Deze ruime, vrijstaande woning gelegen op 2.500 m² eigen grond is landelijk gelegen aan het lint van 't Veld. 't Veld, een levenslustig en energiek dorp met ruim 2.600 inwoners en een eigen dorpse en landelijke uitstraling. 't Veld valt sinds 1 januari 2012 onder de gemeente Hollands Kroon, voormalig gemeente Niedorp. Ondanks de rustige ligging is 't Veld heel goed bereikbaar via openbaar vervoer en het heeft een goede infrastructuur. De woning is gelegen tussen Schagen en Heerhugowaard nabij de N241 en N242.

Er zijn zeer veel faciliteiten voor elke leeftijd die de leefbaarheid zeer ten goede komen. Het lager onderwijs en de voor- en naschoolse opvang zijn in ruime mate aanwezig. Een actief jongeren- en ouderenbeleid resulteert in een sociale omgang met elkaar en een groot saamhorigheidsgevoel.

Het is uniek wonen in deze prachtige vrijstaande villa met een zeer royale tuin, welke is gelegen op het noorden. U kunt dus volop genieten van uw rust. En doordat het woonhuis is gelegen aan het lint van 't Veld heeft u alle voorzieningen binnen handbereik.

Woonhuis

De villa is gebouwd in 1983 en heeft een inhoud van circa 550 m³. Het huis is opgetrokken uit gemetselde gevels met spouw. Het zadeldak is gedekt met pannen. De topgevel is bekleed met hout. Houten kozijnen voorzien van isolatieglas.

De voorgevel is ruim 8 meter breed en de zijgevel is ruim 12 meter lang. De goothoogte bedraagt circa 2,80 meter en de nok circa 7,60 meter.

Begane grond

De villa heeft een ruime ontvangsthal, die aansluit op woonkamer en overige vertrekken. Behalve de woonkamer en woonkeuken beschikt de woning ook over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast is er nog een bijkeuken en inpandige berging aanwezig.

Via de dubbele deuren heeft u toegang tot de sfeervolle woonkamer. Door de vele raampartijen en de openslaande deuren met ramen is het lekker licht in de woonkamer.

De keuken is voorzien van diverse inbouwapparaten. Ook hier weer veel ramen welke u goed licht geven op het werkblad.

Zowel beneden als boven is er een badkamer aanwezig. De badkamer op de begane grond is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De badkamer op de eerste verdieping beschikt over een douche, ligbad, toilet en wastafel.

Tevens treft u in deze woning een kelder.

Verdieping

De vaste trap geeft u toegang tot de overloop op de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en badkamer met douche, toilet en wastafel, een werkkamer en de ruimte met cv-opstelling (Remeha, 2005). De bovenverdieping is voorzien van twee dakkapellen.

Hobbyschuur

De ruime schuur geeft de kleine hobbyist een mooie werkruimte.

Garage

De woning beschikt over een garage die inpandig bereikbaar is.

Tuin

De diepe en zonnige achtertuin beschikt over een achterom. Er zijn diverse terrassen aangelegd, waar je wind vrij kunt zitten.

Verder is de tuin grotendeels voorzien van gras waardoor het een ideale speelplaats is voor uw kinderen en/of huisdieren.

Sfeervol is de veranda waar u al vroeg in het voorjaar kunt genieten van een heerlijk ontbijtje in de zon.

Tevens beschikt de achtertuin over een prieel. Hier kunt u rustig uitrusten en in de schaduw zitten.

Bijzonderheden

- Royale en lichte woonkamer
- 3 ruime kamers 1e verdieping
- Zonnige tuin met achterom
- Parkeergelegenheid op eigen terrein
- Kelder

 

Locatie kaart

 

 

Nico Hoedjes

Nico Hoedjes

H3 Landelijk Vastgoed
Bobeldijk 109
1647 CL Berkhout

 

T : 0229-551033
F : 0229-551066
E : info@h3.nl

 
© H3 Landelijk Vastgoed   -